Toilet verstopt.

Als je merkt dat je toiliet niet meer goed doorspoelt, neem dan gelijk actie! Als je er niet gelijk wat aan doet, dan bestaat het gevaar op overstromen met alle onhygiënische gevolgen van dien.

Bel direct Drop Riooltechniek

Wat kan je zelf doen?

We hoeven je niet uit te leggen dat een toilet zelf proberen te ontstoppen altijd een vies klusje is. Als je dus geen sterke maag hebt of je bent écht niet handig….bel ons dan gewoon, want Drop Riooltechniek lost het snel voor je op.

Mocht je toch eerst zelf wat willen proberen:

  • Zet een rubberen ‘plopper’ op de afvoer van het toiliet en beweeg deze krachtig op en neer tot te verstopping los komt. Verwijder het omhoog gekomen vuil met de hand. (Zorg dus ook dat je een emmer en rubber handschoenen paraat hebt!).
  • Als je denkt dat je toilet verstopt is met doekjes dan kan je gebruik maken van een onstoppingsveer (verkrijgbaar bij elke doe-het-zelf winkel). Deze veer is van metaal dus zorg ervoor dat je niet het keramiek van het toilet beschadigt. Leid de veer zo diep mogelijk in het toilet en prik de verstopping door. Spoel het toilet een beetje door en kijk of het water wegloopt.
  • Gebruik soda (verkrijgbaar bij alle supermarkten). Meng een hand soda in een emmer heet water. Giet het mengsel geleidelijjk in het verstopte toilet en laat het enkele uren inwerken. Spoel hierna door om te zien of het heeft gewerkt.

Als je de bovenstaande klachten hebt en je het zelf niet kan oplossen.
Wacht niet te lang, want dan wordt het probleem alleen maar erger!

Bel onmiddelijk Drop Riooltechniek Bel nu

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan ontstoppen. Check onze preventie pagina.

Drop lost ’t op!

Heb je even
voor mij?

Zeker! Bel vandaag nog of vul onderstaand formulier in voor vragen of een afspraak.

Bedankt voor uw bericht. Wij reageren zo snel mogelijk.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Maak direct een afspraak
085 743 0534
WhatsApp support